Raywell

Raywell ontdekte de kunst van het DJ'en toen hij 18 jaar oud was. Altijd al in de weer met verschillende muzikale stromingen was hij van jongs af aan fan van muziek. Na jaren van oefenen, mixen van verschillende genres en comfortabel worden achter de decks was DJ Raywell geboren. Hij startte met house muziek en ging op muzikale ontdekkingsreis naar zijn eigen sound die echt bij hem past. Uiteindelijk is het een geheel brede en eigen mix geworden van meerdere genres samen die je onder de noemer Eclectic het beste kan vangen. Van Hiphop tot R&B met invloeden van house, guilty pleasures maar ook soul. Het kan allemaal in een echte Raywell set.

Met een jarenlange reputatie is hij een gevestigde naam geworden in het rijke DJ landschap met spots op hostings zoals Smerrig, Rewind, Friendzone, Bontgenoten en nog veel meer. Daarnaast stond hij op de grootste festivals zoals Solar en Mysteryland, en is hij nog lang niet klaar!
2020 wordt het jaar waarin hij nóg harder gaat, nóg meer mensen gaat laten bewegen en altijd 100.000% geeft achter de decks.

Hoe hij zijn set het beste omschrijft?
“Een DJ set is net als het hebben van seks. Start met plagen, langzaam opwarmen totdat het publiek klaar is voor alles en eindig keihard, sterk zodat ze schreeuwen voor meer".