Turfy Gang

Turfy Gang maakt in 2021 hun intrede tot de Nederlandse muziek-scene. De groep, die bestaat uit 7 studenten uit Maarssen, wist in 2021 met hun debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’ gelijk goed te scoren!

De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De muziek werd eerst alleen gemaakt voor tijdens het chillen. Ze wilden de muziek via Sonos kunnen luisteren, dit kon niet via Soundcloud dus zetten ze hun muziek op Spotify.

De naam “Turfy Gang” is afgeleid van Joris’ XBOX-account “Turfy”. Met positieve energie en vooral ook herkenbare teksten voor menig student weten ze hit na hit te scoren. De eerste nummers scoorden al meteen lekker, maar de daadwerkelijke doorbraak begon na hun bezoek aan FunX. De mannen deden een live-performance van hun single ‘Buren’, die meteen viral ging op Instagram en TikTok. Met deze hit waarin ze op een cynische toon sorry zeggen tegen de buren hebben ze alleen op Spotify al meer dan 5 miljoen streams te pakken.

Turfy Gang is nog maar net begonnen maar de toekomst ziet er veelbelovend uit en gaan ze Nederland hoe dan ook op z’n kop zetten!Follow Turfy Gang
Loading...