Exclusief bij Donna Music

Matóba

Setduur: 1x 60 - 120 min

Matóba is in twee jaar uitgegroeid tot een grootmacht als het gaat om clubs en festivals. Zijn sets brachten hem snel naar grotere podia, van Paaspop en 7th Sunday tot Folie Douce in Val Thorens, je kan er vergif op in nemen dat je aan het eind van de avond met een schore stem een een bezweet lijf de uber naar huis pakt.

Matóba begon op 17-jarige leeftijd met optreden in zijn thuisstad, waarbij hij experimenteerde met het mixen van een breed scala aan genres in zijn sets, terwijl hij ook zijn eigen evenementen organiseerde. In de afgelopen jaren vond hij de liefde voor disco & house. Gewapend met een grote glimlach en een dosis aanstekelijke energie bracht hij in 2023 zijn eerste single uit op zijn eigen label genaamd “Your Mind Says?”, wat het begin markeerde van meer releases die volgen.

Zijn sound, het best omschreven als “naar de jungle op rolschaatsen”, combineert afro- en tropische percussie met funky beats en vocalen. Het zal je dan ook niet verbazen als je ineens staat mee te zingen bij één van zijn sets en denkt ‘Ik wist niet dat ik dit nummer kende?’. Dat is de kracht van genre-combinaties met invloeden van artiesten zoals Dam Swindle, Folamour en Bellaire.

Follow Matóba
Loading...