about

Onze visie

Bij ons draait alles om muzikale ervaringen. Het diverse aanbod omvat professionals die de essentie begrijpen: kwaliteit, spontaniteit, passie en de juiste energie. Het vermogen om intensiteit op een passende manier over te brengen op het publiek garandeert een maximale beheersing van de sfeer!

We zijn in 2016 gestart omdat er steeds weer vraag was naar een toffe programmering binnen het disco-genre. Sindsdien heeft Donna Music zich doorontwikkeld en fijne klanten plus partners mogen voorzien van de juiste acts binnen hun budget en beoogde resultaat.

Met onze kennis en ervaring in het organiseren van evenementen, bieden wij voor ieder budget en iedere gelegenheid een passende muzikale invulling. Hierin denken wij graag met u mee!

Contact

Bekijk onze artiesten

Artiesten

Ons Team

artist-img
Dirk | Programma & Concept

Al jarenlang is hij trotse programmeur en heeft hij een passie voor concepting. Dirk z’n hart gaat sneller kloppen van live-muziek. Hij adviseert klanten met passende muzikale invullingen voor elk budget en ieder type event.

De stad waar het allemaal begon? Tilburg.

Kom in contact met Dirk via: booking@donnamusic.nl

artist-img
Teun | Artist & Sales Manager

Al op jonge leeftijd is Teun actief in de artiestenscene en daarom altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Sinds 2022 is hij werkzaam voor Donna Music. Teun is zelf ook regelmatig op het podium te vinden, deze kennis en ervaring neemt hij mee binnen Donna Music om voor onze klanten de mooiste en beste muzikale invullingen te realiseren.

Zijn favoriete artiest? John Summit.

Kom in contact met Teun via: teun@donnamusic.nl // booking@donnamusic.nl

artist-img
Charlotte | Finance

Charlotte verzorgt al jarenlang de financiën van diverse horeca- en entertainmentbedrijven. Ze zorgt ervoor dat backstage de administratie op orde is.

Haar favoriete software? Exact.

Kom in contact met Charlotte via: admin@donnamusic.nl

artist-img
Donna | Feestbeest & gangmaker

Onze huiskat(er). Net als onze artiesten is Donna altijd op diverse plekken te vinden.

Waar Donna bij zonnig weer het liefst ligt? Op ons dakterras.

Loading...